Πώληση διαμέρισμα Καλαμάτα

€ 98.000,= / $ 105,517.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Σας παρουσιάζουμε μια καταπληκτική ευκαιρία, να αποκτήσετε διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου με άνετους χώρους λίγα μέτρα από την παραλία Καλαμάτας. Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στην οδό Φαρών πριν την Ναυαρίνου και κατασκευάστηκε το 1984.

Κατάλληλο για φοιτητές, ιδιοκατοίκηση ή κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης. Το διαμέρισμα εντάσσετε σε πρόγραμμα εξοικονομώ για την ενεργειακή του αναβάθμιση.

Αυτό το διαμέρισμα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο προς πώληση μέσω της Elite Real Estate και σας εγγυόμαστε ότι θα σας εκπλήξει με τους άνετους χώρους του και την μεγάλη εμπρός βεράντα.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να κανονίσετε μια επίσκεψη! Μισθωμένο μέχρι Φεβρουάριου 2025.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο 1ο υπερυψωμένο όροφο (σχεδόν 2ος) της πολυκατοικίας και έχει πρόσβαση από κλιμακοστάσιο και ανελκυστήρα 2 ατόμων. Έχει προσανατολισμό ανατολικό από την πλευρά του σαλονιού και του υπνοδωματίου με κοινή έξοδο στη μεγάλη βεράντα 16 τετραγωνικών μέτρων.

Ο χώρος του σαλονιού χωρίζετε με βοηθητικό διάδρομο από την κουζίνα το μπάνιο και το υπνοδωμάτιο. Το διαμέρισμα διαθέτει θερμοσίφωνα για το ζεστό νερό χρήσης.

Η κατάσταση της πολυκατοικίας καθώς και του διαμερίσματος είναι καλή. Δίπλα σε Super Market, Φαρμακείο, στάση λεοφωρείου καταστήματα και καφέ. Εύκολο πάρκινγκ στην περιοχή.

* Η τιμή περιλαμβάνει το μεγαλυτερο μέρος από επίπλωση και ηλεκτρικές συσκευές.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η περιοχή του διαμερίσματος διαθέτει άνετους κεντρικούς δρόμους (Φαρών και Ναυαρίνου ) που κάνουν γρήγορη και εύκολη την πρόσβαση στο κέντρο και στην παραλία. Δίπλα σε Super Market, Φαρμακεία, καταστήματα και καφέ.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία “Ναυαρίνου” 2 min,  400 m.
  • Κέντρο Καλαμάτα 5 min,  1 km.

Short Url for this page
greek.is/2364

Τοποθεσία στο χάρτη

*Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση δυάρι Καλαμάτα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el