Ενοικίαση διαμέρισμα Καλαμάτα (Κέντρο) 32 τ.μ

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου προς ενοικίαση στο κέντρο της Καλαμάτας. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

€ 360,= / $ 393.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Στο κέντρο της Καλαμάτας λίγα βήματα από την Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας (Βασ. Γεωργίου) στην περιοχή του Άγιου Νικολάου, προς ενοικίαση διαμέρισμα – δυάρι 32,10 τ.μ.

Το ισόγειο διαμέρισμα βρίσκεται σε μικρό ήσυχο κτίριο διαμερισμάτων.

Διαθέτει υπνοδωμάτιο, χώρο κουζίνας – καθιστικού και μπάνιο.

Το διαμέρισμα είναι διαμπερές με δύο παράθυρα σε κουζίνα και σαλόνι και μια μπαλκονόπορτα στο υπνοδωμάτιο με έξοδο σε μπαλκόνι.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Το διαμέρισμα διαθέτει τρεις ανεξάρτητους χώρους. Στο χώρο της κουζίνας υπάρχει ψυγείο, φούρνος με εστίες και το πλυντήριο ρούχων. Στον ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπέζι με καρέκλες, τριθέσιος καναπές – κρεβάτι και τηλεόραση. Το διαμέρισμα συμπληρώνει ένα υπνοδωμάτιο με κρεβάτι και ντουλάπες και το λουτρό με ντουζιέρα.

Το διαμέρισμα για το ζεστό νερό χρήσης διαθέτει ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Τα κουφώματα είναι ξύλινα με μονό τζάμι.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ενεργειακή κλάση

ΠΕΑ_Η

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην καρδία της Καλαμάτας λίγα βήματα από την κεντρική πλατεία Καλαμάτας και στάσεις λεωφορείων.

Με ενδιαφέρει το διαμέρισμα

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτησή σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

el